• Taxandriaweg 12k, 5142 PA Waalwijk
  • support@solvcrm.nl
  • Werkdagen: 09:00 – 17:00

Gemaakt door Solvware

Uw CRM systeem op maat gemaakt door Solvware B.V.

Elke klant is anders en dat weten we bij Solvware. We specialiseren ons er daarom ook in om per klant maatwerk te leveren. Zo zorgen we ervoor dat je als aangesloten lid precies de ervaring krijgt die u verlangt. Onze business is gelukkige klanten die de online rust ervaren door geweldige CRM-software.

01
Interne Communicatie

Een CRM-systeem verbetert de interne communicatie binnen een bedrijf door gecentraliseerde informatie, real-time updates en betere samenwerking tussen teams. Het automatiseert communicatieprocessen, stroomlijnt taaktoewijzing en biedt inzichtelijke rapportage. Dit leidt tot efficiënter werken, verbeterde klantenservice en een positieve werkomgeving.

02
Externe communicatie

De externe communicatie van een bedrijf wordt aanzienlijk verbeterd dankzij een CRM-systeem. Door gepersonaliseerde interacties, consistente boodschappen, tijdige follow-ups, multi-channel communicatie, snellere probleemoplossing en doeltreffende marketingcampagnes ontstaat een hogere klanttevredenheid en een positieve uitstraling van het bedrijf.

03
Project management

Met de integratie van een CRM-systeem in het projectmanagement, wordt de efficiëntie en effectiviteit van projecten aanzienlijk verbeterd. Het biedt een gecentraliseerd platform waar teams kunnen samenwerken, essentiële projectgegevens kunnen delen en klantinformatie kunnen benutten.

Onze missie

Missie

SolvCRM is tot de core ontworpen zich aan te passen aan de gebruiker. Met het CRM willen dat elke klant zich gemakkelijk kan nestelen in het systeem. Doordat de instap en gebruik van ons systeem zo gebruiksvriendelijk is, word de bedrijfsstructuur meteen gemakkelijker.

Begin nu

Onze visie

Visie

Het digitaliseren en vergemakkelijken van de bedrijfsstructuur zit ons in het bloed. We streven naar perfectie van de kunst in het CRM gebied. Zo worden niet alleen wij beter maar u ook!

Begin nu
FAQ

Meest gevraagde vragen

Neem contact op

Krijg ik wel voldoende ondersteuning bij de licentie?

Ons team van specialisten staat 24/7 voor je klaar om elke vraag te beantwoorden of software probleem bliksem snel te fixen. Je mag top notch service verwachten van een top notch dienst.

Kan ik een live demo krijgen?

Natuurlijk kan dat! Plan snel een meeting via de website zodat je alles te weten komt over ons geweldige CRM systeem.

Hoe start ik?

Als je helemaal verkocht bent kun je meteen een licentie nemen in de webshop. Toch nog wat vraagjes? stuur ons dan een berichtje.