• Taxandriaweg 12k, 5142 PA Waalwijk
 • support@solvcrm.nl
 • Werkdagen: 09:00 – 17:00
Thumb

SolvCRM advies actie

Met onze SolvCRM-jaarlicentie en integratietraject ontvangt u niet alleen een krachtig CRM-systeem, maar ook deskundig advies om uw bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen. Gedurende één dag verspreid over een periode van drie weken zal een ervaren SolvCRM-adviseur nauw met uw team samenwerken om uw bedrijfsbehoeften in kaart te brengen. We zullen de implementatie van het systeem begeleiden, uw vragen beantwoorden en een op maat gemaakte training verzorgen.

 • Uw investering:
  €3500,-
 • U ontvangt
  SolvCRM pakket & gratis Advies/integratie traject
 • Geldig tot:
  29-12-2023
 • Hoe meld ik mij aan?
  Kom in contact via het onderstaande contactformulier

Tijdens dit traject richten we ons volledig op het inrichten van SolvCRM op een manier die naadloos aansluit bij uw bedrijfsprocessen. Daarnaast zullen we eventuele maatwerk ontwikkelingen verkennen om het systeem nog beter te laten werken voor uw bedrijf en uw team.

Profiteer van ons diepgaande advies en een geavanceerd CRM-systeem dat uw bedrijf efficiënter en effectiever maakt. Mis deze kans niet om uw bedrijfspotentieel te ontgrendelen!”

1. Ons SolvCRM pakket ter waarde van 1000,-

2. Een persoonlijk advies traject waarbij we 3 dagen langs komen bij uw bedrijf om u en uw werknemers te laten integreren met SolvCRM.

3. We zorgen ervoor dat al uw bedrijfsdata in SolvCRM word gezet. Zodat u geen zorgen hoeft te maken over de verhuizing. Van bestanden tot contacten, alles staat nu op 1 plek.

4. Uw bedrijf logo en huisstijl worden meteen gemaakt in het systeem. Samen met alle accounts die werknemers nodig hebben.

Na het traject kunnen medewerkers meteen aan de slag met hun lopende en nieuwe projecten. Net als hun uren klokken in het systeem.

Alles wat ons systeem aanbied is direct tot uw beschikking.

Geen zorgen over alle info en data overzetten maar direct aan de slag.

Eindelijk kunt u al de abonnementen bij diensten opzeggen en heeft u heel het bedrijf achter een website.

(Uw bedrijfsnaam).solvCRM.nl

Meer weten over de actie of meteen aanvraag doen?

Ons Team staat voor u klaar.

Thumb
Thumb