• Taxandriaweg 12k, 5142 PA Waalwijk
 • support@solvcrm.nl
 • Werkdagen: 09:00 – 17:00

Partner worden van SolvCRM

Bedankt voor uw interesse in het partnerschap met SolvCRM als commissiepartner voor de verkoop van ons geavanceerde CRM-systeem. Wij zijn verheugd u de mogelijkheid te bieden om deel uit te maken van ons groeiende netwerk van succesvolle partners en te profiteren van aantrekkelijke commissies.

SolvCRM is een krachtig CRM-systeem dat bedrijven helpt bij het beheren en optimaliseren van hun klantrelaties. Als partner heeft u de kans om SolvCRM aan te bevelen aan uw klanten en leads, en hiermee een aantrekkelijke commissie te verdienen.

 • Vragen?
  Kom voor vragen in contact op het onderste contactformulier!
 • Rondleiding over het CRM?
  Kijk de video hier beneden!
 • Aanmelden?
  Dat kan via het formulier op deze pagina!

Als commissiepartner kunt u profiteren van de volgende voordelen:

1. Aantrekkelijke commissiestructuur: Voor elke verkoop van SolvCRM heeft u de mogelijkheid om commissies te verdienen. Dit omvat zowel maandelijkse commissies als eenmalige commissies, afhankelijk van het type verkoop. U kunt rekenen op een competitieve commissie die uw inspanningen beloont.

2. Flexibiliteit en groeipotentieel: Als commissiepartner heeft u de vrijheid om uw eigen verkoopstrategieën toe te passen en de markt te benaderen op een manier die voor u het beste werkt. U bepaalt uw eigen tempo en heeft de mogelijkheid om uw inkomsten te laten groeien naarmate u meer klanten aanbrengt.

3. Ondersteuning en hulpbronnen: Wij bieden uitgebreide ondersteuning en hulpbronnen om u te helpen succesvol te zijn als commissiepartner. Dit omvat verkoopmaterialen, training en technische ondersteuning om u te ondersteunen bij uw verkoopinspanningen. Ons toegewijde team staat klaar om u te begeleiden en uw vragen te beantwoorden.

4. Hoogwaardig product: SolvCRM is een betrouwbaar en geavanceerd CRM-systeem dat klanten helpt bij het beheren van hun klantrelaties op een effectieve en efficiënte manier. Als partner kunt u met vertrouwen SolvCRM aanbevelen aan uw klanten, wetende dat u hen een waardevolle oplossing biedt. Om partner te worden van SolvCRM en te profiteren van onze commissiemogelijkheden, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen via [contactgegevens]. Ons team zal graag uw vragen beantwoorden, verdere details verstrekken en het partnerschapsproces met u bespreken.

Wij kijken ernaar uit om met u samen te werken en gezamenlijk succes te behalen door middel van de verkoop van SolvCRM. Laten we samen de weg inslaan naar groei en winstgevendheid.

Vragen over het partnerprogramma?

Interesse om partner te worden? Meld je nu aan!