De SolvCRM App

    Altijd en overal toegang tot jouw bedrijf met de SolvCRM mobiele app - verkrijgbaar in de App Store en Google PlayStore.

    Nog meer flexibiliteit met de SolvCRM App

    Met de mobiele app van SolvCRM heb je de volledige kracht van ons platform letterlijk in je broekzak. Waar je ook bent, je kunt op elk moment toegang krijgen tot je klantgegevens, projecten, facturatie en meer. Of je nu onderweg bent, bij een klant op bezoek, of thuiswerkt, de SolvCRM-app zorgt ervoor dat je altijd verbonden blijft met jouw bedrijfsprocessen.

    Verkrijgbaar in de App Store en
    Google Play Store

    De slimste functies in de palm van je hand

    De SolvCRM-app biedt je de volledige functionaliteit van het SolvCRM-platform, maar dan geoptimaliseerd voor mobiele apparaten. Met een gebruiksvriendelijke interface en intuïtieve navigatie is het speciaal ontworpen om al je bedrijfsprocessen eenvoudig te beheren, zelfs onderweg.

    Realtime toegang

    Al je klantinformatie en projectdetails zijn direct toegankelijk via de app. Je kunt belangrijke gegevens opvragen, bewerken en opvolgen zonder dat je naar kantoor hoeft terug te keren.

    Notities en updates toevoegen

    Voeg snel notities toe tijdens vergaderingen of klantbezoeken, zodat je geen waardevolle informatie verliest. Deze updates worden automatisch gesynchroniseerd met je desktopversie van SolvCRM.

    Taken en planning beheren

    Houd je taken en deadlines bij en plan ze in via de mobiele app. Je ontvangt meldingen van belangrijke deadlines en kunt nieuwe taken toewijzen aan je teamleden, zelfs als je onderweg bent.

    Veilig en snel

    De SolvCRM-app is ontworpen met veiligheid en gebruiksgemak in gedachten. Je gegevens zijn altijd beschermd, en met de intuïtieve interface navigeer je snel door al je bedrijfsinformatie.