Maak kennis met SolvCRM

De complete Businessmanagement-oplossing om jouw bedrijf digitaal te professionaliseren.

×

Bedrijfscode invoeren




Daarom kies je voor SolvCRM

SolvCRM gaat verder dan de standaard functies die veel CRM-systemen bieden.

Meer dan een CRM

Beheer naast klantgegevens ook het overzicht over je projecten, personeel, administratie en meer.

Maatwerk Mogelijkheden

Unieke oplossingen die perfect aansluiten op jouw unieke bedrijfsprocessen.

Ongelimiteerd aantal gebruikers

Eenvoudig op te schalen, zonder extra kosten.

Ontdek de mogelijkheden

SolvCRM biedt een uitgebreide reeks functies die u helpen uw projecten en klantenrelaties effectief te beheren. Onze complete bedrijfsmanagement tool geldt ook als ERP (Enterprise Resource Planning) systeem en SaaS oplossing.

Overzicht over je projecten

SolvCRM maakt het eenvoudig om taken toe te wijzen, de voortgang te bewaken en een duidelijk planningsoverzicht te behouden. Zo blijven alle to do’s zichtbaar en kunnen projecten soepel verlopen.

Controle over je team

Beheer teams efficiënt door urenregistratie, verlofaanvragen en toegangsrollen te centraliseren. Dit geeft managers met minimale inspanning controle over zowel werkprocessen als toegang tot informatie.

Altijd en overal inzicht

Werken op afstand

Of je nu thuis wilt werken of tijdens een workcation, door de SaaS-oplossing van SolvCRM kun je altijd bij jouw digitale bedrijfsomgeving. Alles wat je nodig hebt, is een internetverbinding.

Mobiele App

SolvCRM werkt perfect op mobiele apparaten. Met de app heb je jouw bedrijfsmanagement letterlijk in je broekzak of handtas, klaar voor gebruik onderweg.

Veelgestelde Vragen (FAQ's)

  • Wat is SolvCRM?
  • SolvCRM is een compleet bedrijfsmanagement-platform, ontwikkeld door Solvware BV, dat bedrijven helpt hun projecten, klanten en teams efficiënter te beheren. SolvCRM combineert de functionaliteiten van CRM en ERP software in een overal toegankelijke SaaS-oplossing.

  • Kan ik SolvCRM aanpassen aan mijn unieke bedrijfsprocessen?
  • Ja, SolvCRM biedt de optie om maatwerk functionaliteiten toe te voegen aan het standaard SolvCRM. Doordat SolvCRM een eigen ontwikkeling is van Solvware, een maatwerk softwareontwikkelaar, zijn we gespecialiseerd in het toepassen van software op maat. Zo kun je SolvCRM afstemmen op de unieke processen van jouw bedrijf.

  • Werkt SolvCRM ook op mobiele apparaten?
  • Absoluut! SolvCRM werkt perfect op smartphones en tablets, zodat je altijd toegang hebt tot jouw projecten en team, waar je ook bent. Of je nu de app gebruikt of je browser.

  • Is SolvCRM geschikt voor kleine bedrijven?
  • Ja, SolvCRM is ontworpen voor bedrijven van elke omvang en biedt oplossingen die flexibel genoeg zijn voor zowel kleine bedrijven als grotere ondernemingen. Behapbaar om mee te starten en gemakkelijk op te schalen wanneer jouw bedrijf groeit.

  • Hoe begin ik met SolvCRM?
  • Heb je de demo versie geprobeerd en wil je aan de slag met jouw SolvCRM? Neem dan hier contact op met een van onze vertegenwoordigers. Zij richten jouw SolvCRM omgeving in, waarna je meteen kunt starten.

    Afhankelijk van de afspraken kan een vertegenwoordiger je de eerste dagen begeleiden en wegwijs maken in het systeem, of jouw bestaande klantendatabase importeren. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

Eén platform, eindeloze mogelijkheden

Ontdek hoe SolvCRM jouw bedrijfsprocessen kan stroomlijnen. Of het nu gaat om relatiebeheer, projectmanagement, personeelsbeheer of administratie – met onze uitgebreide features heb je alles binnen handbereik om efficiënt te werken en overzicht te houden.

Relatiebeheer

Beheer overzichtelijk al je klantgegevens.

Projectmanagement

Efficiënt projectmanagement zonder losse Excels.

Sales

Registreer je leads, stel offertes op en haal binnen.

Personeel (HR)

Controleer wie welke data kan zien en bewerken.

Administratie

Crediteuren, debiteuren of notulen: Alles digitaal.

Maatwerk

Mis je toch een functie? Bespreek de mogelijkheden.

Wat onze klanten zeggen

Onze klanten waarderen de eenvoud en kracht van SolvCRM. Van efficiënter projectbeheer tot verbeterd klantcontact – bedrijven uit verschillende sectoren delen hun positieve ervaringen.
Lees hier hoe SolvCRM ook voor hen een verschil maakt.

Ontdek onze licentie-opties en vind het plan dat bij jou past.

Ontdek tips, praktijkvoorbeelden en meer

Lees onze blogs voor diepgaande uitleg over SolvCRM-functionaliteiten, praktijkvoorbeelden, en de voordelen van onze licenties. Ontvang praktische tips en leer hoe SolvCRM jouw bedrijf kan versterken.