FAQ

Heeft u nog brandende vragen?

Stuur een berichtje

Krijg ik wel voldoende ondersteuning bij de licentie?

Ons team van specialisten staat 24/7 voor je klaar om elke vraag te beantwoorden of software probleem bliksem snel te fixen. Je mag top notch service verwachten van een top notch dienst.

Kan ik een live demo krijgen?

Natuurlijk kan dat! Plan snel een meeting via de website zodat je alles te weten komt over ons geweldige CRM systeem.

Hoe start ik?

Als je helemaal verkocht bent kun je meteen een licentie nemen in de webshop. Toch nog wat vraagjes? stuur ons dan een berichtje.

Software

Ervaar digitale rust met de beste CRM software intergratie

Door on en offline systemen samen te brengen op een overzichtelijke plek is gegevens verwerken nog nooit zo gemakkelijk geweest. Zie hoe collega's en klanten prettiger met uw bedrijfsstructuur omgaan.

  • Extern op orde

    Met het geïntegreerde ticket-systeem kunnen klanten snel en gemakkelijk aanvragen doen zonder dat u er een administratieve rompslomp aan over houd. ook leads beheren, offertes sturen en facturering is een peace of cake voor SolvCRM

  • Intern op orde

    Met een ingebouwd klok systeem en mogelijkheid om per project bij te houden hoe lang collega's werken is ultieme productiviteit nog nooit zo binnen hand bereik geweest. Net als de inbegrepen interne chat functie om al uw gesprek verkeer opgeslagen te houden.

NEEM EEN KIJKJE

Features, features en nog eens features!

WIE ZITTEN ER ACHTER?

Ontmoet ons geweldige team

Patrick Krijnen

CEO - Solvware

Jerom Buijs

Head of Design

Timo van Zanten

Head of Communications